01

Одбери трибина

ЕВРОПСКА ЛИГА
Eurofarm Pelister

РК Еурофарм Пелистер

Eurofarm Pelister

БИДАСОА ИРУН

13 Декември 2022, 20:45

Спортска сала „Боро Чурлевски“

северна трибина

(кон шеталиште)

јужна трибина

(кон касарна)
02

Одбери седиште

Јужна Трибина (кон касарна)

03

Лични податоци

04

Наплата

Article img
1

РК.ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР - РК.БИДАСОА ИРУН

Ред: 4, Седиште:
250 ден.

Цена на производи

250 ден.

Цена на достава

0 ден.

Вкупна цена

250 ден.