01

Одбери трибина

Eurofarm Pelister

РК Еурофарм Пелистер

Сезонска Карта

Спортска сала „Боро Чурлевски“

северна трибина

(кон шеталиште)

јужна трибина

(кон касарна)
02

Одбери седиште

Јужна Трибина (кон касарна)

03

Лични податоци

04

Наплата

Article img
1

Сезонска карта 2022/2023

Ред: 4, Седиште:
4500 ден.

Цена на производи

4500 ден.

Цена на достава

0 ден.

Вкупна цена

4500 ден.