Eurofarm Pelister – RK Struga

Датум: 18.09.2021 | Време: 16:00 | Локација: сала „Боро Чурлевски“ - Битола

Северна трибина

(позади записничка маса)

Избор на седишта за северна трибина

Јужна трибина

(отспротива со записничка маса)

Избор на седишта за јужна трибина

Со кликнување на една од трибините пристапувате кон делот за избор на седиште. Трибините се шематски поставени во вид на интерактивна мапа на која можете да го изберете и резервирате посакуваното слободно седиште. Имајте во предвид дека по изборот на седиштето системот дозволува истото да биде резервирано (платено) во рок од 10 минути. Доколку во овој период не го комплетирате процесот на плаќање, т.е. резервација избраното седиште автоматски ќе биде избришано од вашата кошничка и ќе биде повторно достапно за избор.

Почитувани фанови и посетители,

Ве молиме, согласно препораките за заштита од COVID-19, имајте во предвид дека за резервација на карта за присуство на натпреварот Еурофарм Пелистер - РК Струга потребно е да имате сертификат за извршена имунизација. Доколку немате потврда за извршена  имунизација Ве молиме не купувајте карти.

Купената карта потребно е неколку часа пред почетокот на натпреварот да ја заверите на билетарата на салата со приложување на сертификатот за имунизација.

Ви благодариме на разбирањето.

Еурофарм Пелистер