Продажни места

Сезонските карти се пуштени во продажба преку www.kartieurofarm.mk и истите ќе можат да се заменат со пластифицирани во Туристичката агенција S-TRAVEL – ул. Моша Пијаде бр.8, Битола (Стара чаршија) почнувајќи од 30-ти Август 2019.

Доколку не сте во можност да резервирате карта онлајн истото можете да го сторите на следниве продажни места:

Бротхерс - Вагабонт Тобако

Локација:
Широк сокак 51 – Битола

Димпо Тобако 1

Локација:
Нов пазар – Битола

Димпо Тобако 2

Локација:
Грозд – Битола

Димпо Тобако 3

Локација:
Ленски мост – Битола

Туристичка агенција S-TRAVEL

Локација:
ул. Моша Пијаде бр.8 Битола
Стара чаршија